Η Εταιρία μας

Σύντομο Ιστορικό

Το Ξεκίνημα

1972

Ίδρυση εταιρείας

Η εταιρία ‘’Δεληγιάννης-Χολής’’ ιδρύθηκε το 1972 από τους κους Δεληγιάννη Βασίλη και Χολή Ιωάννη. Άνθρωποι πρωτοπόροι και διορατικοί, αντιλήφθηκαν έγκαιρα τις ανάγκες της αγοράς στο χώρο της κατοικίας και δημιούργησαν την πρόκληση της νέας αισθητικής, μέσα από το design ‘’πλακάκια και είδη υγιεινής’’.

Στο κέντρο του Αγρινίου δημιούργησαν το πρώτο κατάστημα, όπου για 20 περίπου χρόνια συνέβαλαν με απόλυτη γνώση και συναίσθηση της λειτουργικότητας του χώρου, στην καθιέρωση της νέας πρότασης.

Η Ανάπτυξη

Το 1991 μέσα από ένα νέο, ποιοτικό άλμα αισθητικής, μεταφέρθηκε στο νέο ιδιόκτητο κτήριο στο 4ο χλμ. Ε.Ο Αγρινίου-Μεσολογγίου, διαγράφοντας τη μεγάλη τροχιά στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας, αυθεντικότητας και αρμονίας.

1991

Μετεγκατάσταση

Η Μετάβαση

1999 - 2003

Η Νεότερη Γενιά

Το 1999 τα ιδρυτικά στελέχη, διατηρώντας την οικογενειακή παράδοση, προώθησαν τη συμμετοχή των υιών τους στην επιχείρηση, δίνοντας εύρος στην προσπάθεια συνέχειας και εξέλιξης της ταυτότητας τους και παραχωρώντας βασικές θέσεις αποφάσεων και διοίκησης, επιβεβαίωσαν το 2003 όλες τους τις επιλογές.

Οι νεώτεροι της επωνυμίας ‘’ Δεληγιάννης-Χολής’’ συνέβαλαν με πολλή αγάπη στην εξελικτική πορεία της επιχείρησης, προσθέτοντας αξία, ποιότητα και υψηλή αισθητική σε κάθε μορφή της.

2018

Επέκταση Προϊοντικής Γκάμας

Το 2018 η επιχείρηση επεκτάθηκε στο χώρο των δομικών υλικών, της ξηράς δόμησης και του κλιματισμού. Με την προσθήκη αυτή η εταιρεία Δεληγιάννης - Χολής ανταποκρίθηκε στις αυξημένες ανάγκες των πελατών δίνοντας  έτσι πιστοποιημένες λύσεις.

Το Σήμερα
007

Σήμερα, στο νέο, υπερσύχρονο και πλέον ανακαινισμένο χώρο με απεριόριστα τετραγωνικά αισθητικής, τα προϊόντα μας, με την υπογραφή των μεγάλων κατασκευαστών ‘’πλακάκια- είδη υγιεινής’’ στον κόσμο παρέχουν αυθεντικότητα, απαράμιλλη ποιότητα, φαντασία, ομορφιά και απέριττη πολυτέλεια. Ξεπερνούν κάθε προσδοκία, θα κλέψουν την καρδιά σας και θα δημιουργήσουν την πίστη του χώρου των ονείρων σας.

Το Μέλλον

Η Δέσμευση μας για το μέλλον είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε προϊόντα υψηλής αισθητικής, με στρατηγικές συνεργασίες και συνεχή ανάπτυξη χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των προϊόντων μας και την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

deligianis cholis signature3
PHOTO GALLERY

Δημιουργήστε το Χώρο των ονείρων σας μαζί μας

Είναι απλό!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Εργαζόμαστε σε κάθε πτυχή του σχεδιασμού

Για το δικό σας χώρο

1972
Έτος Ίδρυσης
2000
> Ευχαριστημένοι Πελάτες
190
Επώνυμοι Κατασκευαστές
3500
Διαφορετικά Σχέδια & Υλικά
21
Υπάλληλοι
246
Επιλογές Χρωμάτων