ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απαντάμε στις πιο συχνές σας ερωτήσεις
Αγορές
Πώς μπορώ να αγοράσω προϊόντα από το del-hol.gr ;

Μπορείτε να αγοράσετε τα πρϊόντα που σας ενδιαφέρουν από το del-hol.gr με τον νέο μας εύχρηστο ιστότοπο (ο οποίος είναι φιλικός προς κινητά και tablet), πράγμα που σημαίνει ότι οι πελάτες μας μπορούν να αγοράσουν όλα τα προϊόντα μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, ή μέσω τηλεφώνου στο κατάστημα μας στο τηλέφωνο: 2641051638

 

Μπορείτε επίσης νας μας επισκεφτείτε στο φυσικό μας κατάστημα στο Αγρίνιο, 4ο ΧΛΜ Ε.Ο. Αγρινίου – Μεσολογγίου

Ποιες μεθόδους πληρωμής δέχεστε ;

Δεχόμαστε όλες τις ασφαλείς πληρωμές, συμπεριλαμβανομένων των Visa, MasterCard, Maestro, Electron, JCB, American Express μέσω συστήματος ασφαλών συναλλαγών της Alpha Bank.

 

Επίσης δεχόμαστε πληρωμή με τραπεζική μεταφορά στους λογαριασμούς μας, ή με αντικαταβολή ώστε να πληρώσετε την παραγγελία σας στην πόρτα σας.

Οι τιμές σας περιλαμβάνουν ΦΠΑ ;

Ναί, όλες οι τιμές που βλέπετε στα προϊόντα μας περιλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ.

Χρειάζεται να δημιουργήσω λογαριασμό για να παραγγείλω κάτι ;

Όχι, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε κάποιο λογαριασμό για να παραγγείλετε απο το κατάστημα μας.

Όμως, σας δίνεται η δυνατότητα να το κάνετε αυτό και να επωφεληθείτε, όταν δημιουργείτε ένα λογαριασμό, επιταχύνετε το δρόμο σας στο ταμείο κατά την επόμενη επίσκεψη σας.

Επίσης παρακολουθείτε εύκολα τις παραγγελίες σας, βλέπετε τη λίστα επιθυμιών σας, και μπορείτε να κρατάτε ένα αρχείο όλων των αγορών σας

Είναι ο ιστότοπός σας φιλικός προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες ;

Ναι. Ο ιστότοπος μας έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη την προσβασιμότητα σε όλα τα άτομα,  περιλαμβανομένων και των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ενημερώνουμε συνεχώς τον ιστότοπο μας ώστε να διευκολύνουμε την πρόσβαση σε όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε την δήλωση προσβασιμότητας στο υποσέλιδο του ιστότοπού μας.

Επιστροφές
Μπορώ να επιστρέψω ένα αντικείμενο;

Ναι, δεχόμαστε επιστροφές εφόσον το προϊόν δεν έχει ανοίξει και είναι εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παράδοση του προϊόντος.

 

Λάβετε υπόψη ότι θα μειώσουμε το κόστος παράδοσης από όλες τις επιστροφές χρημάτων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε την “πολιτική επιστροφών” μας που βρίσκεται στο υποσέλιδο του ιστότοπού μας.

Αποστολές Προϊόντων
Ποιές μεθόδους αποστολής έχετε ;

Στέλνουμε τα προϊόντα μας μέσω ταχυδρομικής εταιρείας courier, εξασφαλίζοντας  έτσι ταχύτητα και ακρίβεια στις παραδόσεις.

Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας απο το φυσικό μας κατάστημα, 4ο ΧΛΜ Ε.Ο. Αγρινίου – Μεσολογγίου

 

Σε πόσες ημέρες θα λάβω την παραγγελία μου ;

Τυχόν παραγγελίες που λαμβάνουμε στο διαδίκτυο πριν από τις 17:00 θα υποβάλλονται σε επεξεργασία την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα.

 

Όλες οι παραδόσεις μας γίνονται απο εταιρεία μεταφορών courier,  οπότε δεν χρειάζεται να περιμένετε πολλές ημέρες για να παραλάβετε την παραγγελία σας.

 

Στις περισσότερες παραγγελίες, εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα μας, θα παραλάβετε τα προϊόντα σας σε 2-4 εργάσιμες ημέρες.

Πώς μπορώ να παρακολουθώ την πορεία της παραγγελίας μου;

Αφού αγοράσετε ένα προϊόν απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα λάβετε στο email σας την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

 

Αφού ετοιμάσουμε και παραδώσουμε την παραγγελία σας στην μεταφορική εταιρεία Courier, θα λάβετε αυτόματα άλλο ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email σας όπου μεταξύ άλλων θα παρέχονται οι πληροφορίες αποστολής, με σύνδεσμο παρακολούθησης της πορείας του δέματός σας στην μεταφορική εταιρεία.

 

Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας ανα πάσα στιγμή μέσω του Λογαριασμού σας στον ιστότοπο μας, ή μπορείτε να βάλετε τον αριθμό παραγγελίας και το email σας στον σύνδεσμο που ακολουθεί για να το δείτε.

Ασφάλεια Συναλλαγών
Είναι η συναλλαγή μου ασφαλής;

Κάθε διαδικτυακή συναλλαγή που πραγματοποιείται υποβάλλεται σε επεξεργασία χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση SSL (Secure Socket Layer).

 

Αυτή η τυποποιημένη βιομηχανική μέθοδος διασφαλίζει ότι οι πληροφορίες που αποστέλλονται από το πρόγραμμα περιήγησής σας ανακατεύονται κατά τη μεταφορά και αποκωδικοποιούνται κατά την άφιξη στον διακομιστή μας.

 

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το ζήτημα της ασφάλειας και έχουμε κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας προστατεύσουμε.

 

Οι διακομιστές μας βρίσκονται πίσω από ένα υπερσύγχρονο τείχος προστασίας υλικού και ο υπολογιστής που χειρίζεται τις υπηρεσίες καρτών δεν είναι προσβάσιμος από το Διαδίκτυο.

Ποιοι κίνδυνοι εμπλέκονται στις αγορές στο διαδίκτυο;

Όλα τα προσωπικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού της κάρτας σας, μεταδίδονται μέσω ασφαλών συνδέσεων, πράγμα που σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να «παρακολουθεί» και να καταγράφει τα στοιχεία σας.

 

Εκτός από αυτό, τα στοιχεία της κάρτας σας δεν είναι καθόλου ορατά από εμάς ούτε απο τρίτους. Μεταδίδονται απλά μέσω του ιδιωτικού δικτύου της τράπεζας για εξουσιοδότηση και συναλλαγές πληρωμής.

Τι συμβαίνει στα προσωπικά μου στοιχεία;

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με τον Νόμο περί Προστασίας Δεδομένων.

 

Μπορείτε ανα πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία, ή να τα διαγράψετε.

 

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία, μπορείτε να διαβάσετε τη πολιτική απορρήτου μας στο υποσέλιδο του ιστότοπου.

Δε βρήκατε την απάντηση στην ερώτηση σας;