Πολιτική Παράδοσης προϊόντων del-hol.gr

 

Στέλνουμε τα προϊόντα μας μέσω ταχυδρομικής εταιρείας courier, εξασφαλίζοντας  έτσι ταχύτητα και ακρίβεια στις παραδόσεις.

Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας απο το φυσικό μας κατάστημα, 4ο ΧΛΜ Ε.Ο. Αγρινίου – Μεσολογγίου

 

Τυχόν παραγγελίες που λαμβάνουμε στο διαδίκτυο πριν από τις 17:00 θα υποβάλλονται σε επεξεργασία την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Όλες οι παραδόσεις μας γίνονται απο εταιρεία μεταφορών courier,  οπότε δεν χρειάζεται να περιμένετε πολλές ημέρες για να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Στις περισσότερες παραγγελίες, εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα μας, θα παραλάβετε τα προϊόντα σας σε 2-4 εργάσιμες ημέρες.

 

Παρακολούθηση Παραγγελίας

Αφού αγοράσετε ένα προϊόν απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα λάβετε στο email σας την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

 

Αφού ετοιμάσουμε και παραδώσουμε την παραγγελία σας στην μεταφορική εταιρεία Courier, θα λάβετε αυτόματα άλλο ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email σας όπου μεταξύ άλλων θα παρέχονται οι πληροφορίες αποστολής, με σύνδεσμο παρακολούθησης της πορείας του δέματός σας στην μεταφορική εταιρεία.

 

Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας ανα πάσα στιγμή μέσω του Λογαριασμού σας στον ιστότοπο μας, ή μπορείτε να βάλετε τον αριθμό παραγγελίας και το email σας στον σύνδεσμο που ακολουθεί για να το δείτε.

 

Ερωτήσεις σχετικά με τις αποστολές προϊόντων θα πρέπει να μας αποστέλλονται στη ηλεκτρονική διεύθυνση: info@del-hol.gr ή τηλεφωνικά στο: 2641051638